14.2.13

Για ένα πολλαπλασιαστή

Λάθος πολλαπλασιαστής= 3400 αυτοκτονίες 1.500.000 άνεργοι 3.000.000 Ελληνες κάτω από το όριο της φτώχειας, καταστροφή της Υγείας της Παιδείας, του κράτους πρόνοιας, πετσόκομα των συντάξεων ,των μισθών ,με παιδιά να λιμoκτονούν ,με χιλιάδες άστεγους και αβάστακτη  φορολογία.

 Tην  ίδια εποχή όμως έχουμε κατακόρυφη αύξηση των κερδών  και οι πλουτοκράτες να βγάζουν τα χρήματα στις Ελβετικές τράπεζες τα ακίνητα να τα έχουν σε offshore εταιρίες και τις επιχειρήσεις τους στο νόμο 99.
 Παρά την συγνώμη του ΔΝΤ η κυβέρνηση Σαμαρά επιμένει στην εφαρμογή της καταστροφικής συνταγής που συνθλίβει την κοινωνία
  Έχουν σαν κυρίαρχη πολιτική τους, τη  στρατηγική της έντασης εναντίον της Αριστεράς για να παραπλανήσουν τους πολίτες και να ξεπουλήσουν ανενόχλητοι τους στρατηγικούς τομείς της οικονομίας .
  Η κοινωνία αφυπνίζεται και απορρίπτει την ακροδεξιά επίθεση της κυβέρνησης ενώ το ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αρκούνται να εκφράσουν τις επιφυλάξεις τους .
 Για να περάσουν αυτή  την πολιτική ακολούθησαν τη γνωστή θεωρία του Shock
 Με την βοήθεια των διαπλεκόμενων μέσων ενημέρωσης πανικόβαλαν τον λαό αποδιοργάνωσαν την κρατική μηχανή ,δεν  έκαναν καμία επένδυση πλην αυτών, των δυνάμεων καταστολής, και άφησαν ασύδοτες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις καταργώντας με προεδρικά διατάγματα τις συλλογικές συμβάσεις ,την συνδικαλιστική δράση επιστρατεύοντας απεργούς  και ξυλοκοπώντας τους διαδηλωτές.
Για να πετύχουν στο σκοπό τους παράγουν ασύστολα ψεύδη.
 Έχουν στήσει πλέον μια ολόκληρη βιομηχανία με «ειδικούς συριζολόγους» στους μεγάλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς και τηλεοπτικά κανάλια που παράγουν ασταμάτητα  θεωρίες και ψέματα
Επιχείρηση γκεμπελικού τύπου  που έχει αναλάβει προ πολλού καθήκοντα και επαναλαμβάνει μονότονα με τις ίδιες φράσεις και τους ίδιους χαρακτηρισμούς  και απίθανα σενάρια νοσηρής φαντασίας .
 Ζούμε στον αστερισμό του αφανισμού μας και της ηθικής κατάπτωσης μας
 Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα δεν έχει φραγμούς δεν έχει αισθήματα και το παιχνίδι θα το πάει μέχρι τέλος .
 Το κεφάλαιο και ο ιμπεριαλισμό ς διορίζουν υπαλλήλους και ανδρείκελα για να φτάνει μεταμφιεσμένη στο λαό η θέλησή τους .
 Λένε ψέματα οι κυβερνητικοί υπάλληλοι και όσοι έχουν στρατευτεί  μαζί τους στη διαχείριση των συμφερόντων του κεφαλαίου και  των ξένων κέντρων.
Λένε ψέματα τα φερέφωνα των τοκογλύφων  που συνεχίζουν ακάθεκτοι να απομυζούν και το τελευταίο κομμάτι από τον πλούτο της γης μας .
Συκοφαντούν ρο ΣΥΡΙΖΑ γιατί κινδυνεύει  σύστημα τους.
Πρέπει λοιπόν η να τον προσεγγίσουν  και να τον τραβήξουν με κόλπα και υποσχέσεις προς το μέρος τους η να τον εξοντώσουν  με μια ενορχηστρωμένη επίθεση συκοφαντίας και  ψεύδους .
 Φτάνει πιά .Πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση .
και  η ανατροπή αυτής της κατάστασης δεν γίνεται με ανάθεση.
 Μόνο όταν ο λαός πάρει την υπόθεση στα χέρια του θα έχουμε αίσιο  αποτέλεσμα.
 Η κοινωνία μας επιζητεί άμεση λύση στην ανεργία την υπερφορόλογιση ,τον κίνδυνο  της απόλυσης ,την μισθολογική υποβάθμιση και την πείνα.
Οι διεργασίες είναι πλέον πολύ προχωρημένες.
 Σε αυτή την διεργασία μπορούν να συμβάλλουν παλιές και νέα δυνάμεις πάνω σε ένα νέο στρατηγικό σχέδιο μεγάλων αλλαγών .
 Να απελευθερωθούμε από τους δανειστές μας
Να σχεδιάσουμε την οικονομία μας σύμφωνα με το λαϊκό  συμφέρον ανακτώντας  την εσωτερική αγορά βάζοντας τέλος στην ασυδοσία των αγορών  και των μεγαλοεθνικών.
Να στηριχθούμε στις συλλογικές μορφές δράσης και στην λαϊκή 
 ευρηματικότητα
Ήλθε ο καιρός να αναδείξουμε έναν  εναλλακτικό δρόμο ισότιμης Ευρωπαϊκής συνεργασίας
Η λαϊκή αλληλεγγύη  και ανάταση μπορούν να υπερβούν τους περιορισμούς των οικονομικών νόμων.

Δημήτρης Αντ Δούρος
Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Ναυπακτίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου